Kenapa kita masih belum berjaya?Ini la sebabnya….

Apa erti kejayaan dalam hidup anda? Setiap orang ada maksud kejayaan tersendiri. Ada yang rasa mereka berjaya sekiranya mereka telah berjaya menyediakan segala keperluan hidup dari segi rumah, harta, kereta. Ada yang merasa berjaya dari segi rohaniah pula, berjaya menghadirkan diri dalam keadaan yang yakin dan semangat setelah menghadapi kegagalan. Ada yang berjaya melepasi comfort…

#30 days Challenge with Youthβ„’ by Shaklee

Wah tak sabarnya nak mulakan challenge ni, since saya memang dah lama aim nak guna produk Youth by Shaklee ni. Produk Youth ni memang agak mahal bagi orang macam saya tapi nak dikatakan rezeki badan, dapat juga merasa produk Youth ni. Nak tahu mengenai produk Youth? KLIK SINI Sebelum kita start challenge ni, saya akan…

Kejayaan dalam Shaklee – Pencapaian terbaik dalam hidup

Sebelum saya menulis post ini, ada sedikit keraguan dalam hati. Apa patut aku tulis ye? Belum ada lagi kejayaan yang saya perolehi sepanjang penglibatan saya dalam Shaklee. Puas saya berfikir apa patut saya tulis. Rupa – rupanya ada seseorang yang menyedarkan saya, my mentor. Kata beliau ” Kejayaan yang patut awak kongsi bukan sekadar bonus…

Program Jom Detox Jutawan – Sihat dari dalam ke luar

Bila tengok badan, hmmm ada je keluh kesah. GOMOK BONA DEN ni! Marah je tengok keadaan sendiri, tapi apa nak buat salah sendiri juga makan tak jaga, diet hangat – hangat tahi ayam. Itu belum masuk bab kecergasan diri, nak jogging keliling taman pun fikir berkali – kali. Okay sape macam saya sekarang? Kita kadang…

Peluang Bisnes Shaklee – 3C

Assalamualaikum semua πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ dan selamat petang buat yang masih berjaga lagi. Entry kali ini memang excited sangat nak share dengan anda sekalian. Sebenarnya memang dah lama nak share pasal 3C ni, tapi tulah asyik tangguh – tangguh lepas tu terus aku lupa. Okay, malam ni aku akan kupas satu – satu apa 3C ni ye….

One day, one post

Assalamualaikum dan Alhamdulillah, Allah masih memberi peluang kepada saya untuk bernafas dan peluang untuk membetulkan kesilapan yang saya lakukan sepanjang saya masih hidup. Syukur sangat kerana Allah masih beri saya peluang untuk mencapai apa yang saya inginkan sebelum saya mati. Insyaallah dengan tajuk di atas, saya akan cuba istiqamah untuk buat one day, one post…