Mother of two

Tanggal 4.11.2019 sah la aku bergelar mother of two. Alhamdulilah dapat sepasang lelaki dan perempuan. Bila terfikir semula, macam tak percaya pulak aku dah ada dua anak, express lagi tu. Tapi nak jaga satu anak pun da mencabar bagi aku, inikan dua pulak, haih camno la agak eah ghupo den, cam hulk ke atau cam supermom.

Tapi hidup kena diteruskan sebab ini semua ujian kehidupan, setiap kesusahan diselangi dengan kesenangan. Bila da ada dua anak ni, kenalah atur hidup betul – betul, kalau tak hancur wei. Jadi sahabat blog sekalian, ada tips tak nak dikongsi?

Sampai sini sahaja dahulu, aku berceloteh… bye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s